A röplabdát népszerűsítették az NB I-es kaposvári női csapat tagjai a Gárdonyi Géza Tagiskolában. Pálfy Marianna tanítványai megismertették az alapokkal az érdeklődő fiatalokat, és az is kiderült, miért érdemes ezt a labdajátékot választaniuk. A bemutató edzésen részt vettek a Kaposvári Röplabda Akadémia fiatal növendékei is.

Egy régi hagyományt felélesztve, bemutatóedzést tartott a kaposvári Gárdonyi Géza Tagiskolában az NB I-ben szereplő kaposvári női röplabdacsapat. A KNRC Kaposvári Egyetem együttesének tagjai a bemelegítés és az alapérintések bemutatása után közös gyakorlásra invitálták a megjelent fiatalokat, majd játék zárta a másfél órás programot. Akik kedvet kaptak a játékhoz, a Kaposvári Röplabda Akadémia Gárdonyi iskolában dolgozó mini korosztályú csoportjához csatlakozhatnak majd heti három alkalommal.

Az élvonalbeli bajnokságra készülő kaposvári női röplabdacsapat vezetői és tagjai abban bíznak, hogy sok fiatal választja majd ezt a labdajátékot.

— Igazából az a lényeg, hogy minél több gyerek lássa ezt a bemutató edzést, és ezáltal kedvet kapjon a röplabdához. Érdemes megkérdezni azokat a játékosokat, akik eljöttek, akik bemutatják a röplabdát, hogy mondják el: mi ennek a sportágnak az előnye, és hogy ők miért szeretik ezt csinálni — mondta a Kaposvári Női RC-Kaposvári Egyetem vezetőedzője, Pálfy Marianna.

A lányok szeptember 23-án kezdik meg bajnoki szereplésüket.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt knrc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr474784358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása