Szeptember 23-án vasárnap rendezik Egerben a hagyományos Szüreti Kupa női felkészülési tornát. A meghívott négy csapat a szokásoknak megfelelően a Kemény Ferenc Sportcsarnokban játszik egymással, körmérkőzéses rendszerben.

A rendező VIKSZ-Agria RC mellett a Tiszavasvári, a Jászberény valamint a Közgáz szerepel a viadalon. A felkészülés mellett ellenfélmustra is lesz a Szüreti Kupa, hiszen a többi között ezekkel az együttesekkel találkoznak az egriek a rövidesen kezdődő NB II-es szezonban. A torna a címvédő és a házigazda meccsével veszi kezdetét. A zárómérkőzés is az egrieké lesz, akkor a Közgázzal csapnak össze. A találkozók három szettig tartanak majd, tehát 3:0 vagy 2:1 lehet a végeredmény.

IX. Szüret Kupa, női felkészülési torna
Eger, Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, szeptember 23. vasárnap

A mérkőzések sorrendje (kezdés: 9 óra)
Jászberényi RK — VIKSZ-Agria RC-Eger
Közgáz SC-DSK — Tiszavasvári SE
Tiszavasvári SE — VIKSZ-Agria RC-Eger
Jászberényi RK — Közgáz SC-DSK
Jászberényi RK — Tiszavasvári SE
VIKSZ-Agria RC-Eger — Közgáz SC-DSK

A mérkőzések között 15 perc bemelegítési idő lesz.

Minden csapat oklevél díjazásban részesül, az első helyezett csapat elnyeri a Szüreti Kupát, mely vándorserleg, egy évig a nyertes egyesületnél marad. Csapatonként a legjobb játékos — a csapatvezetők javaslata alapján — különdíjban részesül.

(forrás: agriasport.hu)

Címkék: eger röplabda szüreti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr334775726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása