Válogatott játékossal erősödött a Fino-Kaposvár férficsapata: kétszezonnyi külföldi kitérő után visszatért Kovács I Zoltán. A 26 éves, 204 centi magas centerrel egyéves szerződést kötött a klubvezetés.

Kovács I Zoltán 2010-ben távozott a somogyiaktól: előbb a szlovén OK Salonit Anhovo Kanal együttesében játszott, majd Görögországban, a GC Lamia gárdájában folytatta pályafutását. Mindkét csapat színeiben pályára léphetett a CEV Kupában is. Nagy József és Szabó Alpár távozása után nagy szüksége volt egy jó képességű centerre a bajnokcsapatnak, és hétfőn este végül sikerrel fejeződött be a többhetes tárgyalássorozat. A remények szerint Kovács erőssége lesz majd a kaposvári együttesnek, és olyan teljesítményt nyújt a Közép-európai Liga mérkőzésein, ami jövőre újabb külföldi szerződéshez segíti. A center ezen a héten ismét a válogatottal készül, és a hétvégén részt vesz az Európa-bajnoki selejtező lettországi tornáján.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár kovács röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr614770105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása