Hazai környezetben készül az új évadra a kaposvári női röplabdacsapat. A KNRC-Kaposvári Egyetem NB I-es együttesének tagjai július végén álltak munkába, és az első időszak erősítő munkája után egyre több a labdás tréning.

Pálfy Marianna vezetőedző ismét csapatot épít, amelyben szerepet kapnak az új játékosok: a Budapestről hazatérő Kondor Tímea, a Szolnokról igazolt Szívós Ildikó, és az újból edzésbe álló Csitári Virág. A napokban eldőlt, hogy a lányok szeptember 9-én részt vesznek a veszprémi felkészülési tornán, két héttel később pedig az ifjúsági-válogatott ellen játsszák első bajnoki mérkőzésüket, Dömsödön. Ezt követi a TF elleni idegenbeli meccs, majd október első hétvégéjén az első hazai összecsapás, az örök rivális Veszprém ellen. A csapat szeretné az első nyolcban zárni a pontvadászatot.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr544738780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása