A Fino-Kaposvár két játékosa kapott helyet a férfiválogatott keretében. Gergye Roland, és a Dunaújvárosból igazolt Dávid Csanád az elmúlt hétvégén már csatlakozott is a nemzeti együtteshez. A fiúk a szeptemberi, szegedi Európa-bajnoki előselejtezőre készülnek az izsáki edzőtáborban.

A hírek szerint sok játékos lemondta a szereplést, így a közelmúltban kinevezett szövetségi kapitány, Kelemen István fiatal társasággal dolgozhat, az esélytelenek nyugalmával. A Fino legénysége eközben tovább folytatja a felkészülést hazai környezetben, Demeter György vezetőedző irányításával. A Közép-európai Liga alapszakasza szeptember végén rajtol, a kaposváriak szeptember közepén egy szlovákiai nemzetközi felkészülési tornán vesznek majd részt.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: magyar magyarország kaposvár válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr524723572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása