Kaposvári klasszisok a salakon

 2012.05.30. 07:11

Salakos pályán, a régi szabályok szerint játszották a meccseket a röplabdások a kaposvári Pünkösd Kupán. A Donneri Sportközpont teniszpályáin három csapat mérkőzött egymással. A tornán a jövő reménységei mellett a sportág egykori és jelenlegi klasszisai is megcsillogtatták tudásukat.

Nosztalgiázni jöttek, és egy kis ízelítőt is adtak tudásukból a magyar röplabdasport egykori klasszisai. Urfi Csabáék játékát magyar bajnok edzők figyelték a kispadon.

― Itt a barátság a lényeg, mint minden évben. Tizenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Donner Kupa, és azt hiszem, az a lényeg, hogy a régi játékostársak találkozzanak, sztorizzanak, beszélgessenek ― mondta az Összeválogatottak játékosa, Demeter György.

A pünkösdi tornán olyan röplabdázók is bevetésre készen álltak, akik 1992-ben az első kaposvári bajnokcsapatot erősítették. Egy-egy mérkőzésnek komoly tétje volt. Az utóbbi évek során a Somogyjád csapata több alkalommal is megnyerte a tornát.

― Majdnem teljes kerettel érkeztünk, és azt várjuk a csapattól, hogy a háromcsapatos tornán a harmadik helyet szerezzük meg. Azért jöttünk, hogy kicsit játszunk, kicsit bohóckodjunk, tehát eredménykényszer az nincsen ― mondta a Somogyjád játékosa, Jezeri Tibor.

A tréfálkozó Jezeri csapata végül megnyerte a vidám hangulatú tornát. A második az Összeválogatottak csapata lett, a harmadik helyen pedig a házigazda Donner SK végzett.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda donner

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr594554210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása