A Hajdúböszörményi TE női csapata május 26-án, Aradon ismételt elhódította a nemzetközi torna első helyezéséért járó kupát. A 14 csapatos mezőnyből a HTE A-csapata a csoport-, valamint keresztjáték mérkőzéseit is fölényesen nyerte meg.

A döntőt a Temesvár csapatával játszották a hajdúságiak. Ez a találkozó bizonyult a legnehezebbnek. Az első játékrészt a böszörményiek magabiztos és tetszetős játékkal hozták, majd vesztettek, ami a fáradtságnak tudható be. A döntő szettet hatalmas szívvel, akarással, és a csapattal tartó debreceni férfi-együttes szurkolásának köszönhetően 15:7-es eredménnyel abszolválták, így 2011 után idén is Hajdúböszörménybe került a kupa.

A kupa elhódítása mellett két egyéni címet is elhoztak a lányok: Jenei Kinga feladó-, Kovács Éva liberóposzton bizonyult a legjobbnak. A HTE B-csapata, ahol a fiatalok bizonyíthattak, a Szegedet legyőzve befutott az ötödik helyre. Ezzel a sikerrel mennek a lányok megérdemelt nyári pihenőjükre.

HTE A: Jenei Kinga, Hajdu Anna, Molnár Lili, Nagy Beáta, Kovács Éva, Tóth Kitti, Harangi Zsuzsa, Papp Lotti
HTE B: Papp Lotti, Papp Kitti, Buglyó Evelin, Kovács Éva, Harangi Zsuzsa, Borbély Szilvia
Edző: Berkes Zoltán

(forrás: haon.hu)

Címkék: röplabda hajdúböszörmény hte

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr414551627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása