Gógánfa, Ukk és Dabronc iskolájának egymás után harmadszor is sikerült bejutnia a III. korcsoportos diákolimpia országos döntőjébe, amelyet idén Egerben rendeznek, június közepén.

Az elődöntőben a dabronci fiúknak hazai pályán a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola csapata ellen sikerült mindkét mérkőzésen 3:1-re nyerniük. Az országos döntő előtt még egy utolsó felkészülési torna vár a gyerekekre, akik május 26-28-án Bécsben vesznek részt a hagyományos Pünkösdi Nemzetközi Tornán.

Ez a rendezvény öt ország tizenkét csapatát felvonultató mezőnyében nagyon hasznos felkészülési lehetőséget fog biztosítani minden résztvevő számára. Hazánkat a Dabroncon kívül a Sümegi RE és a Kaposvári Röplabda Akadémia fogja képviselni.

A dabronci csapat névsora: Illés Tamás, Szabó Bence, Vass Csaba, Bujtor Kevin, Kocsis Zoltán, Nagy Norbert, Sebestyén Olivér, Laczi Dominik, Óhidi Roland, Simonyai Milán, edző: Badacsonyi Győző

Címkék: röplabda diákolimpia utánpótlás dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr64547639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása