Egyéves száműzetés után visszatérhet a legjobbak közé az NRK-Nyíregyháza csapata, miután a hétvégi osztályozótorna második helyén végzett, Dömsödön. A szabolcsiak klub vezetőségének most össze kell hoznia az élvonalbeli szerepléshez szükséges anyagi hátteret...

― Egészéves munkánk gyümölcse beérett, köszönet érte azoknak, akik támogatták bennünket ennek a sikernek az elérése érdekében, és természetesen jár a gratuláció a csapat minden egyes tagjának ― nyilatkozta Balázs István edző. ― Ezt vállaltuk, ezért indultunk tavaly ősszel, nem titkoltuk akkor sem: az NB I-et céloztuk meg, ahonnan egy éve nem kiesett a csapat, hanem anyagi okok miatt nem tudta folytatni szereplését. Gondolom, a klubvezetés hamarosan leül a játékosokkal, egyben meghatározza a jövőt. Egy biztos: az NB I-es szerepléshez szponzori segítség szükséges, remélem lesz, aki fantáziát lát a csapatban!

Osztályozótorna, nők, Dömsöd
NRK-Nyíregyháza ― Vasi Sportakadémia 3:0
Budai XI SE ― Palota RSC 3:1
NRK-Nyíregyháza ― Palota RSC 3:0
Budai XI SE ― Vasi Sportakadémia 3:0
Budai XI SE ― NRK-Nyíregyháza 3:0
Palota RSC ― Vasi Sportakadémia 3:1

A végeredmény: 1. Budai XI SE 6 pont, 2. NRK-Nyíregyháza 5 pont, 3. Palota RSC 4 pont, 4. Vasi Sportakadémia 3 pont

(forrás: szon.hu)

Címkék: nyíregyháza röplabda osztályozó nrk

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr974509148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása