Már csak egyet kell aludni, és elkezdődik a férfibajnokság idei döntője. A Fino-Kaposvár és a Kalo-Méh-Kecskeméti SE egyaránt tisztességesen felkészült a párharcra, a sportág hívei pedig nagy érdeklődéssel várják, kinek jön ki a lépés a három győzelemig tartó fináléban.

A kaposváriakkal kapcsolatos legfrissebb hírek szerint a két sérült állapota folyamatosan javul. A hát- és derékbántalmakkal bajlódó Gergye Roland a folyamatos kezelésnek köszönhetően vállalja majd a játékot. A bokasérüléssel küszködő Bozóki Bence viszont labdás edzéseken még nem vett részt, de rövid időn belül bekapcsolódhat a munkába. A többiek jó hangulatban, nagy izgalommal készülnek a döntőre.

A Fino legénysége pénteken nem edzhet a Városi Sportcsarnokban rendezvény miatt, így a finálé előtti utolsó, és talán a legfontosabb edzést a Kaposvári Röplabda Akadémia utánpótlásbázisán, a Kinizsi iskola tornatermében tartották meg.

― Nekünk a játékba kell újra belelendülnünk, legalább olyan formát szeretnénk mutatni, mint a kupadöntőben. Kíváncsian várom, hogy két hónap után, többhetes mérkőzés nélküli időszakokat követően ez mennyire sikerül majd. Bízom a játékosokban, ők becsületesen készültek az elmúlt hetekben, aminek biztosan meglesz majd az eredménye ― mondta Demeter György vezetőedző.

A döntő első mérkőzése szombaton 18 órakor kezdődik a kaposvári Városi Sportcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes. A második találkozót hétfőn 18 órától rendezik Kecskeméten, a harmadik összecsapás pedig csütörtökön fél hatkor indul a somogyi megyeszékhelyen. Ha nem dől el az első hely sorsa, szombaton, illetve hétfőn folytatódhat a csata.

― Úgy gondolom, a Kecskemét rendesen felszívja magát ellenünk ― vélekedett a csapat feladója, Magyar Bálint. ― Nekik annyiban jobb a helyzetük hozzánk képest, hogy az elmúlt időszakban játszottak edzőmérkőzést, mi viszont nem találtunk ellenfelet. Ettől függetlenül rendesen készültünk. Bízom benne, hogy elegendő játéklehetőséget kapok majd, a pályán szeretném megfelelően kiszolgálni a társaimat. Pörgős, jó hangulatú mérkőzésekre, és kaposvári győzelemre számítok. Remélem, a szurkolók nem csak itthon, hanem idegenben is buzdítanak majd minket.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kecskemét kaposvár röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr754463827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása