Idén is ezüstérmes lett az orosz bajnokságban Veres Péter csapata, a Dinamo Moszkva. A román bajnokság döntőjét ebben az évben is Nagy Péter és Mózer Zoltán együttese, a Remat Zalau nyerte. Lengyelországban a finálé első és második meccsét is megnyerte ifj. Grózer György csapata!

Oroszország

Mint arról korábban beszámoltunk, a döntő első mérkőzését 3:2-re, a második találkozóját pedig 3:0-ra vesztette el a Dinamo a címvédő Zenit Kazany otthonában. A harmadik meccsnek Moszkva adott otthont, de 3:0-ra ezt is a tatárföldiek nyerték, Veres Péter kilenc pontot szerzett. A finálé ezzel véget ért, a Bajnokok Ligája-győztes Zenit ismét arany-, a CEV Kupa-győztes Dinamo pedig újra ezüstérmet nyert.

Orosz bajnokság, férfiak, döntő, 3. mérkőzés
Dinamo Moszkva ― Zenit Kazany 0:3 (―21, ―17, ―22). Statisztika itt! Képgaléria itt!
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3:0, a Zenit Kazany javára.

Románia

A címvédő Remat Zalau odahaza előbb 3:2-re, majd 3:0-ra győzött a CVM Tomis Constanta ellen a bajnoki döntőben, s a legutóbbi, harmadik meccset is megnyerte idegenben, méghozzá 3:1-re, így Nagy Péter és Mózer Zoltán együttese idén is aranyérmes lett.

Kecskeméti Péter csapata, a Stiinta Explorari Baia Mare április 21-én kezdi a párharcot az ötödik helyért a VCM LPS Piatra Neamt ellen.

Román bajnokság, férfiak, döntő, 3. mérkőzés
CVM Tomis Constanta ― CS Remat Zalau 1:3 (―23, 23, ―24, ―21)
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3:0, a Remat Zalau javára.

Lengyelország

Egy győzelemre van a világraszóló nagy sikertől ifj. Grózer György csapata, az Asseco Resovia Rzeszów, amely a bajnoki döntő első és második meccsét is megnyerte (mindkettőt 3:1-re) a címvédő PGE Skra Belchatów otthonában! A magyar játékos mindkét találkozón a mezőny legeredményesebbje volt, előbb 19, majd 23 pontot szerzett! Karnyújtásnyira tehát az óriási siker, amelyet hazai környezetben ünnepelhet a Resovia, április 21-én, szombaton.

Lengyel bajnokság, férfiak, döntő
PGE Skra Belchatów ― Asseco Resovia Rzeszów 1:3 (18, ―24, ―16, ―18). Statisztika itt! Képgaléria itt! Még egy képgaléria itt! És a harmadik képgaléria itt!
PGE Skra Belchatów ― Asseco Resovia Rzeszów 1:3 (―21, ―19, 24, ―15). Statisztika itt! Képgaléria itt! Még egy képgaléria itt! És a harmadik képgaléria itt!

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2:0, a Rzeszów javára.

Címkék: orosz lengyel románia nagy moszkva zenit lengyelország zilah román röplabda veres dinamo kazany rzeszów mózer grózer rzeszow zalau belchatow remat

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr904461750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása