Továbbjutott a Kék Iskola

 2012.04.19. 14:33

Április 17-én rendezték a III. korcsoportos diákolimpia budapesti döntőjét, három csapat, a Diána Általános Iskola, a Kék Iskola Csepel, valamint a Kastélydombi Iskola részvételével. Hosszú labdamenetek mutatták, hogy színvonalas mérkőzés zajlott, küzdelmes pontokat nyertek meg a csapatok, jobb nyitásokkal győzött a Kék Iskola csapata!

Eredmények
Diána ― Kastélydombi 3:0
Kék ― Kastélydombi 3:0
Kék ― Diána 3:1 (13, ―25, 11, 10)

A Kék Iskola együttese tehát várhatja a területi döntőt, amelyet szeretne megrendezni Csepelen.

A Kék Iskola csapata: Börcsök Csaba edző, Vasvári Koppány, Ghazal Jamil, Amabile Dárió, Fedor Ákos, Csontos Péter, Nagy Dániel, Fehér Gábor tanár úr, Adorján Mihály, Chován Zoltán, Kovács Péter, Balogh Csaba, Amabile Matteó

Lezajlott a budapesti diákolimpia IV. korcsoportos döntője is, amelyre sajnos csak három csapat nevezett, a csepeli Katona József Általános Iskola, a szintén csepeli Kék Általános Iskola, és a pestszentlőrinci Darus Iskola.

Eredmények
Katona ― Darus 3:0
Kék ― Darus 3:0
Katona ― Kék 3:2 (25, ―19, 23, ―23, 13)

A döntőben remek mérkőzésen a Katona Iskola nyert a jól küzdő Kék Iskola ellen, nagyon látványos labdamenetek voltak, a kétórás mérkőzés megmutatta a röplabda igazi magas szintű mivoltát. Ezzel a második hellyel a Kék Iskola csapata is továbbjutott a területi döntőbe, és valószínűleg a dunaújvárosi csoportba kerül. Négy csapat küzd az országos döntőért: Dózsa György Általános Iskola Dunaújváros, Kék Iskola Csepel, Csolnoki Általános Iskola, Eötvös Általános Iskola Diósd.

A Kék Iskola csapata: Börcsök Csaba edző, Tóth Tibor, Nagy Bence, Ghazal Jamil, Hegyi Tamás, Hadházi Péter, Pavelcze Szabolcs, Hajcsák György, Faragó Márk, Fehér Gábor tanár úr.

Címkék: csepel kék röplabda diákolimpia utánpótlás börcsök

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr524461100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása