Negyedik mérkőzését is megnyerte az NB I 9-13. helyéért zajló rájátszásban a BITT KNRC-Kaposvári Egyetem női csapata. A somogyiak ezúttal a Budai XI SE otthonában léptek pályára, és fordulatos csata végén győztek 3:2-re.

A fiatal kaposvári együttes három magabiztos győzelem után egyik legnehezebb mérkőzését vívta Budapesten. A Budai XI SE otthonában már újra teljes csapattal állhatott fel a BITT, ugyanis Pintér Zsanett felépült betegségéből. Az első szettet gond nélkül nyerte a házigazda, a második és a harmadik játszmában viszont a somogyiak voltak jobbak. A negyedik etapban alaposan visszaesett a vendégek teljesítménye, így egyenlített a fővárosi alakulat. Ezek után az ötödik játékészre maradt a döntés. Az első három pontot a BITT szerezte, majd egyenlített az ellenfél. A felek 8:6-os kaposvári vezetésnél cseréltek térfelet, a végén pedig márt az történt a pályán, amit a somogyiak akartak. Ezzel elkönyvelték negyedik sikerüket a rájátszásban, így megerősítették kilencedik helyüket a tabellán.

― Örülök a győzelemnek, hullámzó volt a teljesítményünk, de amikor kellett, mindenki odatette magát. Egy 3:1-re is megnyerhető meccset hoztunk 3:2-re ― összegzett a lefújás után Pálfy Marianna.

A Kaposvár legközelebb április 14-én, szombaton, Veszprémben lép pályára.

NB I, nők, rájátszás a 9-13. helyért, elhalasztott 3. forduló
Budai XI SE ― BITT KNRC-Kaposvári Egyetem 2:3 (19, ―21, ―20, 13, ―9)

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár budai röplabda nb1 rájátszás bitt budaixi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr594359719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása