Március 24-én rendezték Debrecen romániai testvérvárosában a Ghibu Kupa nemzetközi röplabdatornát, amelyre az Eötvös DSE két ifjúsági csapatot nevezett. Mindkét együttes dicséretesen játszott, az A-csapat a dobogón előtte végzőket megszorongatta, végül bronzéremmel és kupával tért haza.

A B-csapat is harcolt, s a negyedik helyen végzett. A versenyt a lengyel Gorlice nyerte a házigazdák előtt. A bronzérmet szerzett csapat: Bacsó Bettina, Bardócz Brigitta, Czibere Krisztina, Fehér Anna, Fehér Zsófia, Szabó Csenge, Zolnai Vanda. Edző: Szombathy András

Másnap, március 25-én az egyesület részt vett a II. Rotary Futófesztivál részeként a Debreceni Egyetem alapításának 100. évfordulója alkalmából rendezett centenáriumi futáson. A futóünnepen a szülők, diákok, pedagógusok, játékosok, szimpatizánsok alkotta közösség 235 résztvevővel a második helyet szerezte meg az 1912 méteres futás csapatversenyében.

(forrás: haon.hu)

Címkék: debrecen röplabda eötvös utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr24339853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása