A döntés napja!

 2012.03.24. 16:40

Vasárnap lezárul a BSE―Gödöllő párharc a női NB I elődöntőjében, hiszen délután öt órától az utolsó, ötödik mérkőzés következik! Az alsóház csapatai is pályára lépnek, a férfiaknál pedig a kilencedik hely a tét. Előzetes!

NB I, nők, elődöntő, 5. mérkőzés

BUDAPEST SE-FKF ZRT. ― TEVA-GÖDÖLLŐI RC
(március 25. vasárnap, 17 óra)
Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2:2
Két meccs után a finálé küszöbére lépett a Gödöllő, amely az első találkozót nagy bravúrral és remek játékkal megnyerte idegenben (3:1), majd szintén kiváló játékkal győzött hazai környezetben (3:0). Úgy tűnt, padlóra került a címvédő, amely ráadásul a harmadik találkozó első játszmáját is elbukta, de ekkor varázsütésre feltámadt és nyert (3:1). A legnagyobb csatát a negyedik összecsapás hozta, a gödöllőiek lezárhatták volna a párharcot, de 3:2-re kikaptak. Immár egyértelműen a városmajoriak vannak lelki pluszban, és az eredmények alakulása azt mutatja, hogy megtalálták a fizikai fölényben lévő rivális játékának ellenszerét.

Tippünk 3:2

NB I, nők, rájátszás a 9-13. helyért, 6. forduló

TATABÁNYAI VOLÁN SE ― VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(március 25. vasárnap, 11 óra)
Itt a soha vissza nem térő lehetőség a kiesés elől menekülő Tatabánya számára! A Veszprém továbbra sem képes valós tudásának és képességeinek megfelelően szerepelni, legutóbb a Budai XI SE-től kapott ki otthon. A meccs tétje nagy: a Volán szeretné elkerülni az utolsó helyet, hogy részt vehessen az osztályozótornán, a VESC pedig éppen azt szeretné elkerülni! Nehéz jósolni, mert a veszprémiekben bármikor ott van a jó eredmény lehetősége (lásd az újpesti bravúrsikert), de egyre ritkábban jön ki... A Tatabánya is hajlamos megverni saját magát (lásd a Budai XI SE elleni 2:3), jó kérdés, hogy vasárnap délelőtt melyik arcukat mutatják a hölgyek...
A veszprémi edző, Katona Péter nyilatkozata ide kattintva olvasható!

Tippünk 3:2

PALOTA RSC ― BUDAI XI SE
(március 25. vasárnap, 17 óra)
Nem akármilyen téttel bír a fővárosi alsóházi rangadó! A budaiak továbbra is üldözik a Veszprémet, és mivel idegenben 3:0-ra legyőzték, reális esélyt teremtettek maguknak az osztályozótorna elkerülésére. Jó formában van az együttes, amely így idegenben is esélyesebbnek számít, hiszen a rákospalotaiak számára az elmúlt hetekben nem jött ki a lépés. Már a Budai otthonában sem játszottak jól (3:2-re kikaptak), Kaposváron pedig... Eddig minden alkalommal délelőtt kezdték a hétvégi, hazai meccseiket, most viszont délután gyűjthetnek létfontosságú pontokat.

Tippünk 1:3

NB I, férfiak, rájátszás a 9. helyért, 1. mérkőzés

SÜMEGI RE ― DEBRECENI EAC

(március 25. vasárnap, 17 óra)
Több volt ebben a szezonban, mint amit a Sümeg kihozott belőle, de ennek okait most ne firtassuk. A tartalékos, fiatal összeállításban szereplő bakonyiak szeretnék szépen és eredményesen zárni a szezont, s hazai környezetben talán még így is esélyesebbek. Hosszú hetek óta nem játszott tétmeccset ez a két együttes, nem tudhatjuk tehát, hogy milyen formában vannak. Vasárnap délután kiderül!
A sümegi edző, Gőczi István nyilatkozata ide kattintva olvasható!

Tippünk 3:2

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr664337263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása