A hunvolley.blog értesülései szerint a szövetség vezetői Demeter Györgyöt fogják felkérni a férfiválogatott szövetségi kapitányi posztjára! Információnkat a Kaposvár edzője nem erősítette meg, de annyit elárult, hogy érkezett már megkeresés ebben a témában, és nem is határolódik el a feladattól...

― Azt kértem, hogy hároméves koncepciót dolgozzanak ki, amelyben szerepel, hogy a szövetség mit tud vállalni, hol tudja versenyezetni a válogatottat, hol fog felkészülni a csapat. Ha ez elkészül, majd megnézem, és eldöntöm, hogy tudom-e vállalni. Ha nem biztosítják az Euroliga-szereplést, nem tud versenyezni a válogatott, és akkor nincs értelme az edzőtáborozásnak sem, akkor csak U23-csapatot kell versenyeztetni, mert csak edzésre nincs értelme pénzt költeni ― nyilatkozta a hunvolley.blog megkeresésére Demeter György.

Információink szerint 2012-ben a szövetség csak az őszi Európa-bajnoki selejtezőre tervez a férfiválogatottal, addig nem lesz komoly programja a csapatnak.

Címkék: magyar magyarország demeter válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr594332811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása