Nemzetközi előkészületi mérkőzést játszik csütörtökön este a Kaposvár férficsapata. A bajnoki elődöntőre készülő somogyiak Horvátország egyik legjobbját, a Mladost Zagreb együttesét látják vendégül.

A találkozó 19 órakor kezdődik, a belépés ezúttal is ingyenes. Demeter György legénysége a sikerrel megvívott negyeddöntő után rövid pihenőt kapott, azóta pedig napi két edzéssel hangol a pontvadászat utolsó szakaszára. Mindenki egészséges, így a társaság teljes kerettel készül a folytatásra. A Vegyész RC-Kazincbarcika elleni, három győzelemig tartó elődöntő március 16-án, pénteken indul, az első mérkőzést a somogyi megyeszékhelyen játsszák 18 óra 30 perctől, közvetlenül a 16 órakor kezdődő BITT KNRC-Kaposvári Egyetem ― Palota RSC NB I-es női találkozó után. A sportág barátai tehát egymás után két tétmeccset is végigizgulhatnak majd a hosszú hétvége második napján.

(forrás: kapos.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr444296240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása