Csütörtökön este érkezett a hír, hogy Kovács Máriával, a székesfehérvári MÁV Előre SC NB II-es női csapatának edzőjével közölték: nincs tovább, a szakosztály megszűnik!

A csapat fiatal lányokkal vágott neki a bajnokságnak, miután a tavaly az Extraligában jeleskedő együttes gyakorlatilag befejezte, s a meghatározó játékosok edzőstől együtt távoztak. Kovács Mária este sírva mondta, Barna József szakosztályvezető közölte vele, Dévényi Tibor elnök arról tájékoztatta, az egyesület elnöksége döntése értelmében a szakosztály működtetését azonnali hatállyal megszüntetik!

Barna József kérdésére, miszerint az alapszakaszból hátralévő hat meccset nem lehetne valamilyen módon befejezni, azt a választ kapta: nincs tovább. Kovács Mária tanácstalan volt, s feltette az eset legfontosabb kérdését: mi lesz a lányokkal? Mert ha most így fejezik be, mikor lesz a megyeszékhelyen női röplabda? Talán soha?! Mindenesetre: töprengtek, összedobják a pénzt, de a gyerekeknek ez túl nagy teher!

Dévényi Tibort többször hívtuk ma este, de a telefonja ki volt kapcsolva...

(forrás: Fejér megyei Hírlap)

Címkék: máv székesfehérvár röplabda fehérvár előre nb ii máv előre

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr934282186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása