Hibajavítások?

 2012.03.01. 11:30

Hibázott az Újpest a női NB I negyeddöntőjének legutóbbi meccsén, hiszen odahaza kikapott. Képes lesz-e idegenben javítani, és ismét győzni Békéscsabán? Hibázott a Dunaferr az alapszakaszban, hiszen több értékes pontot is elhullajtott, így a negyeddöntőben pályahátrányban van a Kazincbarcikával szemben. Képes lesz-e az idegenbeli bravúrral az ötödik meccsen? Előzetes!

NB I, nők, negyeddöntő, 5. mérkőzés

BÉKÉSCSABAI RSE ― ÚJPESTI TE

(március 1. csütörtök, 18 óra)
Előbb az Újpest verte le cölöpnek a Békéscsabát saját otthonában, aztán a viharsarkiak mosták fel a Megyeri úti terem parkettjét a fővárosiakkal. Hogy ez miként fordulhat elő? Rejtély! Elintézhetjük egy laza legyintéssel, mondván: női szeszély! Ugyanakkor megjegyeznénk, hogy az UTE csapata (még a kispad is) hemzseg a tapasztalt, többszörös bajnok, volt válogatott, harmincas-negyvenes játékosoktól, ezért nagyon meglepő, hogy az idegenbeli bravúrsiker után odahaza nem tudták lezárni a párharcot. Ez a harc lesz a végső, de hogy ki lesz lendületesebb, ugyanakkor ki marad higgadtabb, és az éles helyzetekben ki tud hideg fejjel jó döntéseket hozni, az csak este derül ki. A csabaiak a harmadik meccsen nagy pofont kaptak, de azt mondták, tudják, miben hibáztak, és képesek kijavítani, ráadásul ezt a negyedik találkozón bizonyították is, így nagyon úgy tűnik, hogy az ő kezükben ott van a recept... Csak alkalmazni kell!

Tippünk 3:2

NB I, férfiak, negyeddöntő, 5. mérkőzés

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA ― DUNAFERR SE

(március 2. péntek, 17 óra 30 perc)
Eddig mind a négy alkalommal a hazai pályán játszó csapat nyert. Az ötödik felvonás nagy kérdése: megfizet-e az alapszakaszban elkövetett botlásaiért a Dunaferr, vagy képes lesz egy nagy bravúrral korrigálni?! A hazai környezet a Kazincbarcika esetében hatványozottan fontos a speciális adottságú terem, a szurkolók, a hangulat, illetve a két város közötti jelentős távolság miatt. Két fiatal együttesről van szó, de a borsodiak talán egy hajszányival rutinosabbnak és vagányabbnak tűnnek...

Tippünk: reálisan 3:1, megérzésünk 2:3  :)

NB I, nők, rájátszás a 9-13. helyért, 2. forduló

BITT KNRC-KAPOSVÁRI EGYETEM ― VESZPRÉMI EGYETEMI SC

(március 2. péntek, 17 óra)
Bár a két együttes alapszakaszbeli meccseit mindkétszer a vendég nyerte 3:2-re, szerintünk most fordul a kocka. A bakonyiak továbbra sincsenek kirobbanó formában, ezt jelzi a Tatabánya elleni kiszenvedett siker is. Valami nem stimmel... Hazai pályán a fiatal somogyiak mindig úgy küzdenek, mint az oroszlánok, és ha meg akarják őrizni a pontelőnyüket a Veszprémmel szemben, akkor bizony most is nagyon kell hajtaniuk a sikerért.
A meccs kaposvári felvezetése ide kattintva olvasható!

Tippünk 3:1

TATABÁNYAI VOLÁN SE ― BUDAI XI SE

(március 2. péntek, 18 óra)
Érdekes mérkőzés lesz... A hazaiak egy héttel ezelőtt, Veszprémben bizonyították, hogy nem mondtak le a bennmaradásról, megpróbálják megelőzni a Palotát! A bakonyi városban nem tudtak elcsípni egy pontot, pedig közel álltak hozz, megpróbálják hát odahaza. Lehet is esélyük, mert a csapatkapitányát, dr. Balczó Noémit átmenetileg elvesztő Budai XI SE meglehetősen hullámzóan játszott a Palota ellen. A győzelem végül összejött, de a Volán elleni találkozó előtt nagy kérdés, hogy melyik arcát mutatja majd a meccs nagyobb részében a fővárosi együttes?!

Tippünk 2:3

Szabadnapos: Palota RSC

Az állás
9. BITT KNRC-Kaposvári Egyetem 27 pont
10. Veszprémi Egyetemi SC 23 pont
11. Budai XI SE 18 pont
12. Palota RSC 7 pont
13.Tatabányai Volán SE 3 pont

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1 rájátszás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr424266237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása