Kaposvár–Dabronc döntő volt

 2012.02.27. 10:33

Mini tornát rendezett Kaposvári Röplabda Akadémia az 1999-ben és 2000-ben született lányoknak és fiúknak. A versenyen a Kaposvár 13, illetve a Dabronc két fiú csapattal vett részt kismini és mini korcsoportban. Két csoportban körmérkőzéseket játszottak, majd a helyosztókon az azonos helyezettek egymás ellen döntötték el a helyezéseket.

Jó ötletnek bizonyult mindkét nem közös versenyeztetése, mert ebben a korosztályban még nincs számottevő különbség a két nem fizikai képességei között, így nagyobb létszámban, reggeltől estig rengeteg jó mérkőzést játszhattak a csapatok, és így közvetlenül a diákolimpiai küzdelmek előtt ez egy nagyon hasznos felkészülési lehetőség volt. A bronzérmet a kaposvári lányok szerezték meg Mészáros Péter vezetésével, a döntőben pedig akárcsak tavaly, ismét a kaposvári Ágfalvi Krisztina fiai, és a Dabronc A-csapata mérkőzött meg egymással, azonban idén a Kaposvárnak sikerült a trófeát otthon tartania, mivel nagy csatában, 2:1-re sikerült felülkerekednie a dabronci fiúkon, akik nagyon értékes ezüstéremmel a nyakukban térhettek haza.

A Dabronc csapata: Illés Tamás, Szabó Bence, Bujtor Kevin, Vass Csaba, Nagy Norbert, Laczi Dominik, Óhidi Roland és Kocsis Zoltán, edző: Badacsonyi Győző

Címkék: mini kaposvár röplabda utánpótlás dabronc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr24213599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása