Nem hiszek a fülemnek!

 2012.02.21. 22:50

A hunvolley.blog nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy a szövetség kedden végleg lezárta a Szombathelyi Szandra-ügyet, és a Budapest SE fellebbezése ellenében megerősítette korábbi döntését, miszerint a játékos a Békéscsabai RSE színeiben szerepelhet a továbbiakban.

Információink szerint kedden kora délutánra volt hivatalos a két klub egy-egy vezetője, valamint maga a játékos a szövetség fővárosi irodájába. Hogy ezt a csabaiakkal miért csak egy nappal korábban, hétfőn közölték, nem tudjuk... További furcsaság, hogy bár a szövetség illetékesei még a keddi napra ígértek végleges döntést és írásbeli tájékoztatást az ügyben, mindkettő elmaradt, ezzel továbbra is teljes bizonytalanságban tartják a szerdán kezdődő negyeddöntőre készülő Békéscsaba csapatát, illetve Szombathelyi Sznadrát.

Bár úgy tudjuk, a hivatalos értesítésre tehát még várni kell, a szövetség illetékese az esti órákban arról tájékoztatta a békéscsabai klub egyik vezetőjét, hogy megszületett a végleges döntés, miszerint a játékos jogosan bontotta fel szerződését a BSE-vel, és a továbbiakban nincs akadálya, hogy a viharsarkiak színeiben szerepeljen!

Kíváncsian várjuk, mit hoz a szerdai nap?! Fordulatot, vagy megerősítést?!

Az ügy korábbi részletei ide kattintva olvashatóak!

Címkék: békéscsaba röplabda szombathelyi bse brse

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr164162711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

figyelmes8 2012.02.22. 07:59:41

A Szövetség illetékes vezetőin talán nem először tapasztalható némi részlehajlás.
süti beállítások módosítása