A női NB I-ben lezárult az alapszakasz, de a csapatok nem sokat pihenhettek. Szerdától új időszámítás kezdődik, ugyanis rajtol a rájátszás! Az első nyolc küzdhet a felsőházban. A női mezőnyhöz most csatlakozik a Vasas, amely nemzetközi kötelezettségei miatt az alapszakaszban nem vett részt.

A negyeddöntő három győztes mérkőzésig tart, szerdán az Albrecht-Miskolci VSC-MISI is elkezdi nagy menetelését Gödöllőn. Toma Sándor edző maga is kíváncsian várja, mire lesz képes csapata?!

― Reális lett volna, ha az MVSC elcsípi a negyedik helyet?
― Szép lett volna, de így sincs okunk panaszra ― mondta Toma Sándor. ― Köztudott, hogy az Újpest eleinte csak a juniorjátékosait szerepeltette a bajnokságban, ugyanis a felnőttek elindultak a nemzetközi kupában. Igaz, néhány mérkőzés után kiszálltak. Ezért az őszi idény elején több váratlan vereség is érte a csapatot. Később viszont, amikor kiegészült a csapat, már azt hozta, amire képes, és amit el lehet tőle várni. Az Újpest együttesében egyébként sokszoros válogatottak sora szerepel. Válogatottságuk száma jóval magasabb, mint a mi csapatunkban szereplő játékosok életkora!

― Tekintsünk előre! Hogyan készültek a Gödöllő elleni csatára?
― A múlt héten végre normálisan tudtunk edzeni! Mindenki a fedélzeten volt, napi két foglalkozáson vettek részt a játékosok, a hétvégén pedig elutaztunk Békéscsabára, ahol két meccset is játszottunk az alapszakasz negyedik helyezettje ellen. Először mi nyertünk három-kettőre, a másik összecsapást viszont a hazaiak, hasonló arányban. Nagyon jó partnerrel szemben mérhettük le, hol tartunk, és nyugodtan mondhatom, hogy jó úton járunk.

― Mire számít a Gödöllő ellen? Esélyesebbnek tartja ellenfelüket?
― Nem mi vagyunk a párharc favoritjai, de ez nem jelenti, hogy feltett kezekkel lépünk pályára. A Gödöllő egységes, masszív, jó csapat, ha nyernénk ellene egy találkozót, az már elégedettséggel töltene el. Akkor okozhatnánk nagy meglepetést, ha a csapat azt a játékot nyújtaná, amit az őszi idény elején, a nagyszerű nyári felkészülés után. Kétségtelen ugyanakkor, hogy ellenfelünk tapasztaltabb, mégsem mondanám, hogy lefutott a párharc.

A negyeddöntő első mérkőzését szerdán játsszák Gödöllőn.

(forrás: minap.hu)

Címkék: bajnokság miskolc röplabda nb1 mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr244162257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása