Fel kell pörögni a döntőre!

 2012.02.17. 15:22

Hazai környezetben, napi két edzéssel hangolt a Magyar Kupa négyes döntőjére a kaposvári férficsapat. A címvédő dupla jubileumra készül: pontosan húsz évvel az első kupadiadal után szeretné megszerezni 15. elsőségét. A somogyiak centere, Szabó Alpár bízik az újabb sikerben.

― Szerintem a kupadöntő fontosabb, mint a bajnoki döntő ― mondta a játékos. ― A bajnoki finálé az egyik csapat harmadik sikeréig tart, a kupagyőzelem sorsa pedig egy meccsen dől el. Ha az ellenfelünk jó napot fog ki, akkor nagyon kemény, izgulós esténk lehet vasárnap. Én várom már nagyon ezt a tornát, jó lesz!

― Idén is a Fino-Kaposvár számít esélyesnek, hogy tudjátok elviselni ezt a terhet?

― Amióta itt vagyok, még nem volt ennyire egységes a csapat, mint most. A terhet el tudjuk viselni, a mester segít nekünk ebben: sokat beszélget velünk, így az a véleményem, hogy bírjuk majd a nyomást, nem nyom bennünket agyon a tét.

― Az elmúlt hetekben nem játszott csúcsformában a csapat. Miben kellene javulni a hétvégéig?

― Azt hiszem, az a legfontosabb, hogy fel kell pörögnünk. A Csepel elleni meccs erre tökéletes lesz, és az a cél, hogy a döntőben már százszázalékos teljesítményt nyújtsunk. A nyitás, a nyitásfogadás, a támadás rendben van, reméljük, ez a mérkőzéseken is így lesz.

A Magyar Kupa négyes döntőjének programja
Február 17. péntek
(elődöntő)
17 óra: Budapest SE-FKF Zrt. ― NRK-Nyíregyháza
19 óra: Fino-Kaposvár ― Csepeli RC
Február 18. szombat (elődöntő)
17 óra: Vasas-Óbuda-Hofeka ― TEVA-Gödöllői RC
19 óra: Kalo-Méh-Kecskeméti SE ― Dunaferr SE
Február 18. vasárnap (helyosztók)
10 óra: női bronzmérkőzés
13 óra: női döntő
16 óra: férfi bronzmérkőzés
19 óra: férfidöntő

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda magyar kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr664123981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása