A női NB I rájátszására készülő Albrecht-Miskolci VSC-MISI együttese két edzőmeccset is játszik a Békéscsabán, pénteken és szombaton. A Borsod Online fotósa ott volt a röplabdás lányok indulásánál. A képgaléria ide kattintva megtekinthető!

― Amikor idegenbeli mérkőzésre utazunk, mindig a belvárosban találkozunk. Ide érkezik a különbuszunk, az edző, Toma Sándor, illetve minden játékos. Nem kérdéses, hogy mindenkinek az egyenmelegítőt kell magára húznia, hiszen így egységes a csapat ― mesélte a békéscsabai út előtt Szajkó Tímea. ― Indulás előtt legtöbben a környező élelmiszerüzletekben beszerezzünk az útra szükséges üdítőt, csokit, valamint a meccsre az ásványvizet, egyebeket.

A csapat nagy része a buszra történő felszállást követően kisebb pánikba esik, ilyenkor a következő mondat hangzik el:

― Biztos vagyok benne, hogy otthon hagytam valamit, mert túl könnyű a táskám, túl sok hely maradt üresen. Ekkor átnézzük a táskánkat, és büszkén állapítjuk meg, hogy minden megvan ― mondta az MVSC csapatkapitánya.

(forrás: boon.hu)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr364125292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása