Kedd este az utolsó mérkőzést is lejátszották a női NB I alapszakaszában, így kialakult a végleges tabella. Az már korábban eldőlt, hogy a jövő pénteken kezdődő negyeddöntőben az Albrecht-Miskolci VSC-MISI ellenfele a TEVA-Gödöllői RC lesz.

Most csatlakozik a mezőnyhöz a Vasas, amely nemzetközi szereplés miatt kihagyta az alapszakaszt. A rájátszásra készülő miskolci együttesnek ezen a héten volt, hogy napi két edzést tudott tartani Toma Sándor edző, aki játékosaival Békéscsabára utazik, hogy péntek este és szombat délelőtt játszanak egy-egy edzőmérkőzést a házigazdákkal.

― Hiába van hosszúnak tűnő szünet, aminek a Magyar Kupa négyes döntő az oka, csak egy nap pihenőt, a hétfőt kapták meg a játékosok, keddtől tulajdonképpen a Gödöllő elleni negyeddöntőre készülünk ― mondta Toma Sándor. ― Edzésekkel, és néhány meccsel töltjük ki ezt az időszakot. Október középén sikerült legyőznünk a Gödöllőt, akkor még tartott az a fizikai erőállapot, amit a nyári, napi két edzésekkel szereztek meg a lányok. De mivel szeptembertől, az iskolai időszak kezdetétől már csak napi egy foglalkozást tudunk tartani, ez az erő elfogyott az év végére. Ezt kellene most pótolni. Remélem, lesz alkalmunk a következő napokban napi két tréning beiktatására, mert nagyon kellene a kondi a rájátszásra. Már csak azért is, mert a Gödöllő elég szépen összeállt. De azért nem verhetetlen! Nekünk a párharcban arra kell koncentrálnunk, hogy szettet tudjunk ellenük nyerni, mert ha ez sikerül, akkor igazolást nyerhet, hogy van keresnivalónk.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: miskolc röplabda mvsc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr904113829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása