Sok rontás tarkította...

 2012.02.12. 17:02

A Dági KSE 3:0-ra nyert a Csepeli RC otthonában a férfi NB I alapszakaszának 22. (utolsó) fordulójában. A kistelepülés együttese bravúros teljesítménnyel a harmadik helyen zárta a bajnokság első fázisát.

Remekül kezdett a Dág, amelynek lelkes szurkolói hangos buzdítással ünnepelték kedvenceik minden pontját (2:8). Az első technikai után felzárkóztak az egyre pontosabban röplabdázó csepeliek, de jó periódusuk nem tartott sokáig (12:16). A második kötelező szünetet követően is volt egy fellángolása a fővárosi együttesnek, de a játékot végig a remekül szerváló vendégek irányították, és magabiztosan nyertek (18:25, 0:1).

A nagyszerűen blokkoló Dág jobban rajtolt a második etapban is (5:8). Ezután egyre többet hibáztak a látogatók, a másik oldalon viszont Daróczi Gergely és Tamás Zoltán remek ütőformának örvendett. Továbbra is a kistelepülés együttese tartott előrébb (13:16), de a hajrában elsöprő rohamokat indított a Csepel, és fordított (20:18). Pollák Ferenc ásznyitásával ismét a Dág állt jobban (20:21), Daróczi blokkjával még a legvégén is éltek a hazai remények, de Szauter centerütésével ezt a szettet is a vendégek nyerték (23:25, 0:2).

Elvesztette a fonalat a Csepel, és sok rontás tarkította játékát a harmadik felvonás elején. A tudatosabban és pontosabban röplabdázó Dág élt a lehetőséggel, és folyamatosan növelte előnyét (9:16). A Locker Péter centerezésével véget érő találkozó pontosan 60 percig tartott (14:25, 0:3).

A csepeliek a pénteki MAFC-verés után, illetve a jövő hétvégi Magyar Kupa négyes döntő előtt gyengén teljesítettek. A dágiak kötelező győzelmét nem fenyegette számottevő veszély.

NB I, férfiak, alapszakasz, 22. (utolsó) forduló

Csepeli RC — Dági KSE 0:3 (—18, —23, —14)

Csepel, 100 néző: Játékvezetők: Donkó, Szabó Zs.
Csepel: Buzás, Sow, Kunert, Daróczi, Tamás Z., Rigó. Csere: Fogl (liberó). Játékos-edző: Tamás Zoltán
Dág: Oszuska G., Szauter P., Pollák, Jánossy, Oszuska II Z., Horváth G. Csere: Zirigh (liberó), Locker. Edző: Oszuska I Zoltán, Szauter Ferenc

Címkék: csepel röplabda dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr364097281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása