Férfimeccsek hétvégéje

 2012.02.10. 11:31

Két elhalasztott meccset pótolnak, illetve az utolsó, 22. fordulót rendezik ezen a hétvégén a férfi NB I alapszakaszában. A Dág biztosíthatja harmadik helyét, a többiek pedig igazodhatnak a dobogósokhoz, hiszen más változás nem várható a tabellán. Előzetes!

NB I, férfiak, a 21. fordulóból elhalasztott mérkőzés


SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI ― DUNAFERR SE

(február 10. péntek, 18 óra)
A múlt héten senki nem értette, miért mondták biztosra a vasárnapi meccs elhalasztását már pénteken?! A számolgatásnak a Dunaferr szempontjából azonban már nincs értelme, hiszen az együttes aligha mozdul el az alapszakasz ötödik helyéről. A dunaújvárosiaknak, a Kazincbarcikának és a Dágnak is már csak kötelező-jellegű meccsei vannak hátra. Ilyen ez a mostani, szolnoki is, amelynek egyértelmű esélyese a vendégcsapat. Amennyiben a dunaújvárosi játékosok koncentráltan lépnek pályára, nem lehet probléma a kívánt eredmény elérése. Ellenkező esetben viszont kellemetlen perceket élhetnek át.

Tippünk 1:3

NB I, férfiak, alapszakasz, a 12. fordulóból elhalasztott mérkőzés

CSEPELI RC ― MAFC-BME-MAPEI

(február 10. péntek, 18 óra 30 perc)
Matematikailag már nincs komoly tétje a meccsnek, de mégis csak a fővárosi rangadóról beszélünk, amely mindig presztízsmeccs! A csepelieknek ráadásul tökéletes alkalom a felkészülésre a Magyar Kupa négyes döntő előtt, míg a vendégek az elmúlt fordulókban tovatűnt jó formájukat és önbizalmukat nyerhetik vissza. A MAFC várhatóan felforgatott összeállításban szerepel majd, hiszen Vocskó Máté helyett az ötvenedik születésnapját a közelmúltban ünneplő Markovich Béla ad fel, Bolvári Dániel kezdő centerré lépett elő, Molnár István pedig a szélen szerepel.

Tippünk 2:3

NB I, férfiak, alapszakasz, 22. (utolsó) forduló

CSEPELI RC ― DÁGI KSE

(február 12. vasárnap, 16 óra)
Nagyon úgy tűnik, hogy az alapszakaszt a rendkívül előkelő harmadik helyen zárja a Dág! Az üldözői közül a Dunaferrnek és a Kazincbarcikának is két meccse van még hátra, de ha a kistelepülés remek formában lévő együttese három pontot érő győzelmet arat a fővárosban, biztosan nem előzhetik meg! Ezeket a feladatokat ebben a szezonban nem szokta elhibázni a Dág...

Tippünk 1:3

DUNAFERR SE ― SÜMEGI RE

(február 12. vasárnap, 16 óra)
Úgy tűnik, a Sümeg új edzője, Gőczi István még bátrabban játszatja a juniorokat, mint elődje, Fehér Tibor. Hogy ez mennyire tudatos és mennyire kényszeres, azt nem tudjuk, mindenesetre nyugodtan megteheti, hiszen a csepeli rangadóvesztés óta úgy tűnik, a bakonyi együttes lemarad a rájátszásról. A papírforma szerint semmi nem állhat a sima hazai siker útjába.
― Nagy csatára számítok, remélem, mindenki érzi a lehetőséget ― mondta Gőczi István. ― Ha minden jól megy, teljes kerettel utazunk. Szeretném, ha megszorongatnánk vendéglátónkat, mindenképpen örülnék a pontszerzésnek.

Tippünk 3:0

FINO-KAPOSVÁR ― DEBRECENI EAC

(február 12. vasárnap, 17 óra)
A veretlen első fogadja a nyeretlen utolsót. Ha a somogyi együttes szakvezetésébe szorult akár egy cseppnyi „könyörületesség”, akkor a juniorcsapatot szerepelteti a jóval szerényebb képességű hajdúságiak ellen, bár a Magyar Kupa négyes döntő előtt az első sornak sem árt a gyakorlás...

Tippünk 3:0

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA ― SZOLNOKI FŐISKOLA RK-SI
(február 12. vasárnap, 17 óra 30 perc)
Pénteken játszik, vasárnap pedig utazik a Szolnok... Ez a meccs is az országos egyes kategóriába tartozik.

Tippünk 3:0

Szabadnapos: MAFC-BME-Mapei, Kalo-Méh-Kecskeméti SE

Az alapszakasz jelenlegi állása
1. Fino-Kaposvár 50 pont (17 mérkőzés)
2. Kalo-Méh Kecskeméti SE 46 pont (18 mérkőzés)
3. Dági KSE 33 pont (17 mérkőzés)
4. Vegyész RC-Kazincbarcika 28 pont (16 mérkőzés)
5. Dunaferr SE 28 pont (16 mérkőzés)
6. MAFC-BME-Mapei 26 pont (17 mérkőzés)
7. Szolnoki Főiskola RK-SI 17 pont (16 mérkőzés)
8. Csepeli RC 11 pont (15 mérkőzés)
9. Sümegi RE 10 pont (17 mérkőzés)
10. Debreceni EAC 0 pont (17 mérkőzés)
A Nyíregyházi FRK együttesét a szövetség kizárta.

Az elhalasztott Csepeli RC ― Vegyész RC-Kazincbarcika mérkőzés új időpontja még nem ismert.


A hétvégi NB II-es program

Férfiak

Február 10. péntek, 19 óra: Veszprémi RC ― Somogyjádi RSzSE
Február 11. szombat, 14 óra: Széchenyi ESE-Győr ― Kiskunlacházi RSE

Nők
Február 12. vasárnap, 10 óra: VIKSZ-Agria RC-Eger ― NRK-Nyíregyháza

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr754089855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása