Vörös riasztás Szolnokon!

 2012.02.04. 07:08

A férfi NB I alapszakaszának utolsóelőtti, 21. fordulójában vasárnap Szolnokon lépett volna pályára a Dunaferr SE csapata, azonban havazás miatt lefújták a meccset!

A dunaújvárosi röplabdázók úgy készültek, hogy vasárnap 17 órakor a Tiszaligeti Sportcsarnokban megrendezik a bajnoki összecsapást. Pénteken azonban a Dunaferr vezetőedzője, Tomanóczy Tibor a rendezéssel kapcsolatban egyeztetett a szövetség illetékeseivel.

― Információink szerint vasárnap vörös riasztás lesz Szolnok környékén, így nem lehet elutazni a mérkőzés színhelyére, ezért a találkozót elhalasztották ― nyilatkozta Tomanóczy. ― Az új időpont február 10. péntek, 18 óra. Ezen a találkozón csak a győzelem lesz az elfogadható eredmény a számunkra. Ezt, és a záró fordulóban a sümegiek elleni, hazai találkozót mindenképpen kötelező megnyernünk, hogy jó pozícióban várhassuk a folytatást. Ezzel a két meccsel próbálunk meg felkészülni a Magyar Kupa négyes döntőjére, de elképzelhető még egy MAFC elleni edzőmérkőzés is. A fináléba kerülésért az örök rivális Kecskemét együttesével játszunk majd február 18-án, a Fáy utcai csarnokban. A másik ágon a Kaposvár egy nappal korábban a Csepel csapatával találkozik. Vasárnap 16 órakor rendezik a bronzmérkőzést, majd ezt követően 19 órakor a kupa fináléját.

Az NB I alapszakaszának jelenlegi állása
1. Kaposvár 50 pont (17 mérkőzés)
2. Kecskemét 41 pont (17 mérkőzés)
3. Dág 30 pont (16 mérkőzés)
4. Kazincbarcika 28 pont (16 mérkőzés)
5. Dunaferr 28 pont (16 mérkőzés)
6. MAFC 26 pont (16 mérkőzés)
7. Szolnok 17 pont (16 mérkőzés)
8. Csepel 11 pont (15 mérkőzés)
9. Sümeg 10 pont (16 mérkőzés)
10. Debrecen 0 pont (17 mérkőzés)
A Nyíregyháza együttesét a szövetség szezon közben kizárta, így tíz csapattal fejeződik be az alapszakasz.

(forrás: Dunaújvárosi Hírlap)

Címkék: bajnokság dunaújváros szolnok röplabda nb1 dunaferr

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr854063460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása