A szezon eddigi legfontosabb hétvégéje előtt állnak a kaposvári női röplabdázók. A BITT KNRC-Kaposvári Egyetem együttese minden előzetes várakozást felülmúlva a legjobb nyolc közé jutásért csatázhat az alapszakaszt záró duplafordulóban.

A képlet egyszerű: ha a somogyiak megverik a Miskolc és a TF csapatát, akkor bejutnak a felsőházi rájátszásba!

Nem a levegőbe beszélnek a kaposvári röplabdás lányok: az elmúlt hónapok szereplésének köszönhetően továbbra is versenyben vannak a nyolc közé jutásért. Az alapszakasz zárása előtt két fordulóval már egyszerű a képlet: pénteken meg kell verniük hazai pályán a Miskolcot, majd vasárnap, idegenben a TF együttesét. A BITT formája felfelé ível: a csapat a legutóbbi játéknapon szettet rabolt a Békéscsaba otthonából.

A BITT KNRC-Kaposvári Egyetem edzője, Pálfy Marianna azt mondja: a békéscsabai mérkőzésen végre egységes, hajtós társaságot láthatott a közönség a pályán, így nagyon pozitívan áll a hétvégéhez. A kaposváriak az alapszakasz első körében Miskolcon kikaptak 3:1-re, a TF-et viszont a szezon legjobb játékával győzték le ugyanebben az arányban.

― A Miskolc régóta együtt van, egységes társaság, de vannak gyenge pontjai, és bízom benne, hogy megtaláljuk őket. A TF rutinos csapat, de még csak most állt össze, így nem biztos, hogy egységesek lesz ― tette hozzá a tréner.

A középiskolásokra épülő somogyi együttes tagjai már nagyon várják a hétvégi duplafordulót. Mindenki egészséges és harcra kész.

― Úgy érzem, az egész csapat nagyon fontosnak érzi ezt a két meccset. Remélem, nyerni fogunk, a maximumot tudjuk nyújtani. Különösebbel nem készülünk, a mezőnyre és a nyitásfogadásra fogunk nagyon odafigyelni ― mondta Horváth Petra.

A lányok ígérik: nem ismernek majd elveszett labdát ezen a két meccsen. A Miskolc elleni hazai rangadó pénteken 17 órakor kezdődik a Városi Sportcsarnokban, a belépés ingyenes. Élőképes közvetítés itt!

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság kaposvár röplabda nb1 bitt

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr884054801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása