Ötven-ötven százalék ― vélekedik Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője a Magyar Kupa-elődöntő esélyeiről. A keddi sorsolást követően kiderült, a döntőbe jutásért a Dunaferr együttesével játszanak az alföldiek, akiknek a szakember szerint a fináléban sem lenne kevesebb esélyük.

― Bár a kettő közül a nehezebb ellenfelet kaptuk, félnivalónk nincs ― latolgatta az esélyeket Gyurkó Sándor. ― Fiatal társaság a dunaújvárosi, komoly partikat játszottunk velük itthon is, idegenben is. Azt mondom, ötven-ötven százalék az esély. Úgy vagyok vele, hogy az elődöntőhöz hasonlóan a finálé is egy meccsen dől el! Nyilvánvaló, hogy nekünk először az első meccsen kell produkálnunk! Mindenesetre mindkét csapatból készülünk, és nekivágunk. Azt mondom, hogy semmivel sem lenne kevesebb esélyünk a fináléban, mint az elődöntőben a Dunaferr ellen.

Ebben a kupakiírásban vezették be, hogy amikor már megvan a négy csapat, amely bejutott a négyes döntőbe, akkor azt a kettőt emelik ki, amelyik a bajnokságban előrébb áll, és mivel a Kaposvár és a Kecskemét az első-második, a somogyiak és az alföldiek nem kerülhettek össze. A február 17-19. között esedékes budapesti négyes döntőig még bő három hetük van a csapatoknak, de addig is akad tennivaló, és két meccs az alapszakaszból is hátra van..

― Úgy érzem, Szappanos Máténak még mindig nem jött teljesen rendbe a sérülése, végigjátszott ugyan a Csepel ellen, de úgy éreztem, hogy óvatosan mozgott ― magyarázta Gyurkó Sándor. ― Hétvégére azt is terveztem, hogy Tóth Gábort és Csala Bernátot pihentetem, ami sikerült is. Sajnos Somodi István munkahelyi elfoglaltságai miatt már nem tud részt venni a csapat munkájában.

(forrás: kesport.hu)

Címkék: kecskemét röplabda magyar kupa

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr983776813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása