Győzelemmel farsangozna a Sümeg

 2012.01.21. 06:55

Ugyan a legjobb nyolc közé jutás már elúszott a férfi NB I-ben a Sümegi RE számára, azonban a nyeretlenül sereghajtó Debrecen ellen így is kötelező a győzelem szombaton, hazai pályán. Annál is inkább, hiszen a meccs után nagy ünnepség, rendhagyó röplabdafarsang veszi kezdetét!

Az elmúlt héten sorsdöntő mérkőzést játszott a Sümeg a Csepel otthonában, ám nem tudta megnehezíteni ellenfele dolgát, és simán kikapott 3:0-ra. Ezzel az is eldőlt, hogy nem tud a nyolc közé jutni a bakonyi együttes.

― A héten igyekeztem felrázni a srácokat, bár őszintén szólva elég hiányos volt a létszám az edzéseken ― kezdte Gőczi István, a sümegiek múlt héten kinevezett trénere. ― Ettől függetlenül nagyon bízom benne, hogy összekapja magát a csapat, hiszen verhető alakulat a Debrecen.

Gőczi István hozzátette, azért is fontos lenne a szombati siker, mert Petre Eduárd utolsó mérkőzését játssza sümegi színekben, a román röplabdás ugyanis visszatér hazájába, és jó lenne méltóképpen búcsúzni tőle. Ráadásként a bajnoki után röplabdás bált tartanak, ahol egy győzelemmel meg lehetne alapozni a jó hangulatot.

― Egyelőre nem tudom, kikre számíthatok a meccsen, hiszen a zalaegerszegiek továbbra sem tudnak edzésekre járni. Jó hír viszont, hogy Cziczó Gábor meggyógyult gyomorrontásából, vele mindenképpen erősödünk ― mondta Gőczi István.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr703603289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása