Laszczik Iván felvette a ritmust

 2012.01.20. 22:32

A Fino-Kaposvár régi-új feladója, ifj. Laszczik Iván egyre jobb formában érzi magát. A címvédő somogyiak játékosa abban bízik, hogy az idén tovább gyarapíthatja bajnoki címei és kupagyőzelmei számát.

― Megmondom őszintén, nehéz volt felvenni a ritmust, mert elég gyors a játék, ami megköveteli a jó formát és a pontosságot ― mondta a 29 éves irányító. ― Elég sokat kell edzeni ahhoz, hogy ez nekem is meglegyen.

― Hogy tetszik az idei csapat?

― Egy szervezett, dinamikus, gyors együttes tagja lettem, amelyben jó a hangulat, és remek a közösség. A sikeres sorozatunk pedig a reményeink szerint a hétvégi, szolnoki bajnokin is folytatódhat. Szinte minden mérkőzésünkön kötelező a győzelem ebben a szezonban. Az a cél mindig, hogy három-nullára győzzünk. Így állunk hozzá a meccshez, és próbálunk mindent megtenni ezért.

― Ha így folytatják, összejöhet a címvédés a bajnokságban és a kupában is...
― Eddig hatszor nyertem bajnokságot és kupát a kaposvári csapat tagjaként. Remélem, az idén összejön a hetedik aranyérem mindkét fronton.

(forrás: kaposvárvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda laszczik

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr803602939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása