Kedden 18 óra 20 perctől a lágymányosi Bercsényi Kollégiumban rendezik a MAFC-Vásárhelyi DSK ― Fino-Kaposvár férfi Magyar Kupa-negyeddöntőt. Érdekesség, hogy mindkét együttes veretlenül listavezető! A hazaiak a Budapest-bajnokság első osztályában, a somogyiak pedig az NB I alapszakaszában.

― Vicces megközelítése a kupameccsnek, hogy melyik csapat marad veretlen a szezonban ― mondta Tóth Miklós, a MAFC-Vásárhelyi csapatvezetője. ― A Kaposvárt zavarhatja a rendkívül kis terem, és a Gala típusú labda. Célul a negyvenöt pont megszerzését tűztük ki. A Csepel eredményét figyelembe véve ez tényleg tisztes helytállást jelentene. Nálunk mindenki játéklehetőséget kap majd, mert sokaknak nem adatik meg, hogy az aktuális bajnok és kupagyőztes ellen játszhasson, és ez egy hatalmas élmény minden hobbiröplabdásnak.

A MAFC az élvonalbeli Sümeget, a Kaposvár pedig a szintén a Budapest-bajnokságban szereplő TFSE-t búcsúztatta az előző körben.

Címkék: kaposvár röplabda magyar kupa mafc vásárhelyi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr873555638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása