Nagyon nagy különbség...

 2012.01.15. 22:34

Újabb 3:0-s győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Fino-Kaposvár férficsapata. A somogyiak alig egy óra alatt nyertek hazai pályán a Csepel ellen az NB I alapszakaszának 18. fordulójában. A fiatal fővárosiak erejéből mindössze 31 pontra futotta a három szett alatt, mert gyakorlatilag a komplett felnőtt keret kihagyta a meccset!

A hétvégi duplaforduló második mérkőzésén is budapesti csapat várt a Kaposvárra: a MAFC elleni idegenbeli diadal után hazai pályán a Csepel volt az ellenfél. A fiatal vendéggárda ellen egyértelmű cél volt a magabiztos győzelem. A kezdőhatosban ezúttal Magyar Bálint és Lesznyik Károly is helyet kapott, a csapatkapitány Geiger András a cseresorból, a feladó ifj. Laszczik Iván pedig a nézőtérről figyelte a fejleményeket.

A somogyiak jó nyitásokkal adták meg a találkozó alaphangját, a Csepel 4:0 után szerezte első pontját. A Kaposvár játékosai hamar elbizonytalanították ellenfelüket, és futószalagon gyártották a pontokat. A lelkes vendégek csak időnként villantak egyet-egyet, de nem tudták elkerülni a súlyos vereséget. Magyar Bálint egy szemfüles megmozdulással játszmalabdához juttatta együttesét, Kunert Mátyás elhibázott ütése után pedig kialakult a végeredmény (25:10).

A térfélcsere után előbb Nagy József, majd Lesznyik Károly sokkolta a vendégeket egy-egy foghatatlan szervával, és az első technikai szünetben már öt pont volt a két együttes közti különbség. A folytatásban sem változott a játék képe, és Nagy József pontjainak köszönhetően még jobban elhúzott a Kaposvár. A végén sem engedett ki a bajnokcsapat, ráadásul a vendégek is egyre többet hibáztak, és mindössze kilenc pontot gyűjtöttek (25:9).

A harmadik játékrészt a csereként beállt Vajda Tamás remek nyitásai vezették be, majd Nacsa Gábor blokkja és Gergye Roland vízfakasztó ütése ragadtatta tapsra a közönséget. A Csepel egyszer feljött öt pontra, ezután azonban megint csak tisztes távolból követte a házigazdát. A kaposváriak a végén sem fogták vissza magukat, és Bozóki Bence pontja után elkönyvelhették újabb 3:0-s sikerüket (25:12).

A Kaposvár kedden 18 óra 20 perctől a négy közé jutásért lép pályára a Magyar Kupában a Budapest-bajnokság éllovasa, a MAFC-Vásárhelyi DSK otthonában.

NB I, férfiak, alapszakasz, 18. forduló

Fino-Kaposvár ― Csepel 3:0 (10, 9, 12)
Kaposvár, 300 néző. Játékvezetők: Csikós, Nagy L.
Kaposvár: Magyar B. 9, Nacsa 10, Nagy J. 9, Lesznyik 12, Gergye 10, Szabó A. 3. Csere: Deák (liberó), Vajda 3, Bozóki 2, Zsalakovics. Edző: Demeter György
Csepel: Sow 5, Rigó, Rajmüller 3, Kunert 5, Libor 2, Zelei. Csere: Nagy A. (liberó), Tüske 1, Németh Sz. Edző: Bezzeg Judit

A felnőtt mérkőzés statisztikája ide kattintva megtekinthető!

A juniormeccs statisztikája ide kattintva megtekinthető!

Az eredmény alakulása. 1. játszma: 4:0, 8:4, 15:6, 16:7, 18:8, 21:9. 2. játszma: 1:1, 5:1, 7:3, 10:3, 13:5, 17:5, 20:7. 3. játszma: 5:0, 5:1, 8:1, 9:4, 12:5, 14:7, 17:9, 20:10, 22:12

(forrás: kapos.hu)

Címkék: bajnokság csepel kaposvár röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr53550217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása