Az elmúlt hétvégén duplafordulót rendeztek az olasz női élvonalban! Horváth Dóra csapata, az Asystel Volley Novara mindkét meccsét megnyerte, így már az ötödik helyen áll a tabellán. A magyar légiós ráadásul egy különdíjat is átvehetett egy tekintélyes szavazás eredményeképpen.

Az A1 Liga alapszakaszának 12. fordulójában 3:2-es győzelem a Modena otthonában! Horváth Dórának ezúttal nem ment olyan jól a támadás, kilenc pontot ütött, de hozzátett négy blokkot és egy ásznyitást, így 14 ponttal zárt. Statisztika itt! Képgaléria itt!

A 13. fordulóban 3:0-s siker odahaza, a Chieri ellen! Ezúttal ismét remekelt a magyar légiós, hiszen a mezőny legeredményesebbjeként 16 ponttal zárt. Statisztika itt! Képgaléria itt! A meccs előtt a Pallavoliamo magazin közönségszavazásának díjat adtak át Horváth Dórának! A tekintélyes röplabdaszaklap olvasói, illetve az edzők hétről hétre, fordulóról fordulóra szavaztak, és végül őt választották az egész liga legjobb ütőjátékosának az alapszakasz első körében (odavágók)!

A Novara jelenleg az ötödik helyen áll az alapszakaszban, az Olasz Kupában pedig ott van a negyeddöntőben! A négyes döntőbe kerülés nem lesz könnyű feladat, hiszen az ellenfél a 11 meccs után is veretlen bajnoki listavezető Yamamay Busto Arsizio!

Címkék: olasz olaszország légió röplabda légiós novara horváth dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr613544647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása