A Kalo-Méh-Kecskeméti SE hazai pályán mindössze 3:2-re nyert a Vegyész RC-Kazincbarcika ellen a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. A rendkívül szoros pontarány miatt az alföldieknek immár bravúrra van szükségük a négyes döntőbe jutás kiharcolásához!

A visszavágó előtt Gyurkó Sándor edző fejét tovább fájdíthatja, hogy a Csoma Krisztiánt helyettesítő Szappanos Máté is megsérült.

― Magyar Kupáról van szó, tehát ez a két elvesztett játszma azt jelenti, hogy Kazincbarcikán mindenképpen nyernünk kell, ami ebben a bajnokságban, de még a tavalyiban sem nagyon sikerült ― mondta a lefújás után Gyurkó Sándor, a Kecskemét edzője. ― Én azonban inkább azért vagyok szomorú, mert kettő-nulla után a harmadik játszmában megsérült Szappanos Máté, és nem volt emberem, akit a feladóátló-posztra becseréljek. Kényszerűségből Farkas Pétert tettem be, és hát felbillent a pálya. Nem tudta, nem merte igazán őt játszatni a feladó, így kiismerhetővé váltunk. Ez pedig minden csapat ellen hatalmas hátrány, a borsodiak kihasználták, és már annak is örülök, hogy az ötödik játszmát nagy küzdelemben sikerült megnyernünk. Nagyon sok hosszú labdamenet volt, tehát gondolom, hogy egy semleges nézőnek nagyon jó meccs lehetett, és volt is hangulat. Három-kettő... Keserű a szám íze, az az igazság. De így, hogy sérültünk is van, már annak drukkolok, hogy hétvégére rendbe jöjjön, különösen azért, mert nincs játékosom arra a pozícióra! Holnap talán már többet fogok tudni a sérültről, de bajban vagyok, hogyha nem játszhat, mert Csoma Krisztián sérülése után Szappanos Máté is kényszerűségből került oda, és ha most ő is megsérül, már nincs, aki pótolja. Arra a posztra egy 17 éves srác jöhetne szóba, de őt a felnőtt mezőnybe nem szívesen dobnám be.

Magyar Kupa, férfiak, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Kalo-Méh-Kecskeméti SE ― Vegyész RC-Kazincbarcika 3:2 (25, 23, ―22, ―23, 10)

A további program

Január 11. szerda, 18.30: MAFC-BME-Mapei ― Dunaferr SE

A visszavágókat, illetve a MAFC-Vásárhelyi DSK ― Fino-Kaposvár, és a Pécsi TE-PEAC MSB ― Csepeli RC mérkőzést a jövő héten játsszák.

Címkék: kecskemét röplabda magyar kupa kazincbarcika

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr33535469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása