Idén január 21-22-én immár 14. alkalommal rendezik meg Szegeden a hagyományos Újévi Kupát az amatőr röplabdasport népszerűsítésére, vegyes csapatok részére.

Szabályok: az érvényben lévő hivatalos röplabdaszabályok (hálóérintés a régi szabály szerint). 224 centiméteres háló, férfiak csak a hármason kívülről üthetnek. Egyszerre három fiúnál több nem lehet a pályán. Lehetőleg amatőr csapatok jelentkezzenek. Az átjátszás lehetséges, az ellenfél beleegyezésével.

A verseny helyszíne: Szegedi Ipari Szolgáltató Szakképző és Általános Iskola, József Attila Tagintézménye (Szeged, Gyík utca 3.). Magyarul: Lila Iskola, ahol minden évben szokott lenni.

Nevezési határidő: január 15. Kérem a nevezéseket időben leadni. A terem bérlése miatt, amit előre ki kell fizetni. Nevezni A- és B-kategóriában lehet.

Nevezési díj: 13800 forint/csapat (késve nevező csapatok esetén plusz 2000 forint a nevezési díjon felül.

Nevezéseket leadni és érdeklődni lehet: +36 30 248 76 37, +36 30 664 12 72, boboi23@hotmail.com, esztimar@gmail.com

Az elmaradhatatlan szombat esti buli az Átrium Music Pubban, a belváros szívében lesz!

A nevezési lap ide kattintva letölthető!

Címkék: szeged vegyes röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr13532792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása