A szerb Sofija Medics múlt heti leigazolásával a centerkérdés megoldódni látszik a viharsarki egyesületnél, azonban ütőposzton a szezon kezdete óta nem volt rotációs lehetősége a szakvezetésnek.

Az elmúlt évek során több korosztályos válogatott játékos hagyta el Békéscsabát, mivel máshol folytatták felsőoktatásbeli tanulmányaikat. Erre a folyamatra reagáltak a csabai klub vezetői, hiszen a Szent István Egyetem békéscsabai karával kötött együttműködésnek is köszönhetően több tehetséges fiatal sportoló érkezett a Viharsarokba. Emellett folyamatos a törekvés arra is, hogy az egykor itt röplabdázó játékosok visszatérhessenek nevelőegyesületükbe. Ennek első eredményeként a klub 2012. április 30-ig szóló szerződést kötött Molcsányi Petrával, aki a szezont a szegedi EHÖK SE-Realio színeiben kezdte meg.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda brse molcsányi

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr83532778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása