A Sümegi RE férficsapata hazai pályán, óriási meccsen fektette két vállra a Szolnokot az NB I alapszakaszának 16. fordulójában. Érdekesség, hogy a vendégek az ötödik szettben már 9:4-re is vezettek, a bakonyiak végül mégis 15:11-re győztek.

Az első szettben a sümegiek nem találták a vendégnyitások ellenszerét, a pontatlan játéknak köszönhetően a vendégek végig vezettek. Fehér Tibor, a hazaiak edzője 20:13-nál kért időt. Szavai hasznosnak bizonyultak, a Sümeg felzárkózott, de így is vereséggel zárta a játszmát (20:25, 0:1). A második részben folytatódott a hazaiak lendülete, és 21:17-re is vezettek, ám az ellenfél felzárkózott, végül a házigazda 27:25-tel egyenlített (1:1). A harmadik felvonás Cziczó Gábor nagy pillanatait hozta, kiváló sáncmunkával és támadójátékával elbizonytalanította az ellenfelet. A sümegiek jól nyitottak, pontos labdákkal játszottak, ennek köszönhetően magabiztosan (25:17) nyertek.

A következő játékban feltámadt a Szolnok, a csapatok folyamatosan fej-fej mellett haladtak (17:16, 21:22), a ki-ki játszmát végül a vendégek nyerték (23:25, 2:2). A döntő, ötödik játékrészt a vendégek kezdték jobban, és már 9:4-re is vezettek. A lelkes szurkolóknak és a sümegi csapat akaraterejének köszönhetően 11:11-re felküzdötték magukat a bakonyiak, és szép játékkal, megérdemelten nyertek (15:11, 3:2).

― Nagyon örülök, hogy az újévet végre egy megérdemelt, szép győzelemmel kezdtük. Minden játékosnak gratulálok ― mondta a végén Fehér Tibor, a Sümeg edzője.

NB I, férfiak, alapszakasz, 16. forduló

Sümegi RE ― Szolnoki Főiskola RK-SI 3:2 (―20, 25, 12, ―23, 11)

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság szolnok röplabda nb1 sümeg

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr833531367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása