November végén egészségügyi problémái miatt az Egyesült Államokba hazautazó Lana Zielke távozása nehéz helyzetbe hozta az egyébként is létszámproblémákkal küzdő Békéscsabai RSE csapatát. Ettől függetlenül az együttes kiválóan szerepel, hiszen az addig veretlen BSE decemberi legyőzésével a tabella éléről várja a januári folytatást.

Az egyesület vezetése hetek óta mind hazai, mind nemzetközi színtéren kereste a megoldást a felvetődő problémára. Az erőfeszítéseket siker koronázta, hiszen az idény végégig szóló szerződést írt alá Sofija Medics, aki ezt megelőzően a nemzetközi kupában is érdekelt Radnicski Beograd meghatározó játékosa volt.

Baran Ádám, az egyesült elnöke elmondta, hogy büszkék arra, hogy a sportág nagyhatalmának számító Szerbiából tudtak játékost igazolni, amely az elmúlt években példa nélküli hazánkban.

A BRSE az elmúlt másfél évben jelentős hátáron átnyúló együttműködési megállapodásokat kötött. Az egyesületnél folyó munkát külföldön is elismerik, ennek megkoronázása a magyar felmenőkkel is rendelkező center leigazolása.

(forrás: brse.hu)

Címkék: békéscsaba röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr873524104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása