Meilinger Zoltán befejezte

 2012.01.04. 13:30

Az előző évtizedben, és az előző esztendőben is sok nagyszerű, eredményes röplabdás szakembernek kellett úgy döntenie, hogy nem folytatja tovább a munkát szeretett sportágában. Sajnos rossz hírrel kezdődik az újév is, ezúttal Tapolcát érte nagy veszteség: Meilinger Zoltán befejezte...

Kedves Barátaim és ismerőseim!

Sajnálattal kell közölnöm, hogy erőfeszítéseim a tapolcai röplabda felélesztésére hosszútávon sikertelennek bizonyultak, és a tavalyi év végén befejeztem mindenfajta tevékenységemet ezzel kapcsolatosan. Az elmúlt években sok-sok sikert értünk el, ami kitörölhetetlen élmény volt az életemben, és amihez néhányatoktól is nagy segítséget kaptam. Ezt a segítséget szeretném most megköszönni, és örömet, kitartást kívánni további munkátokhoz, erőben, egészségben.

Tisztelettel:

Meilinger Zoltán

Tapolca

Címkék: tapolca röplabda meilinger

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr673519042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása