Megműtötték a kisujját az A2 Ligában szereplő CheBanca Milano magyar ütőjátékosának. Baróti Árpád a sérülés ellenére edzésben van, de azt csak januárban tudja meg, mikor térhet vissza a pályára.

November 27-én történt. A milánóiak a Globo Banca Popolare Del Frusinate Sora otthonában játszottak, az olasz másodosztály alapszakaszának 11. fordulójában. Baróti végre kezdő volt, és remekül teljesített! Két szett alatt 12 pontot szerzett (+9). Tízet ütésből, egyet blokkból, és nyitott egy ászt is. A támadási hatékonysága 67 százalék volt! Együttese simán, 25:18-ra nyerte az első és a második felvonást is, és a harmadik elején is vezetett 4:1-re, amikor...

― Elütötték a kisujjamat, nem tudtam folytatni a játékot ― mesélte a hunvolley.blog megkeresésére a húszéves röplabdázó. ― Kikaptunk három-kettőre, és hazaérkezésünk után rögtön bementünk a kórházba, ahol megröntgenezték. Kiderült, hogy eltört, ráadásul túlságosan távol volt a két csont, ezért műteni kellett. Most lassan épülgetek... Az edzéseken a védekezést tudom gyakorolni, és a nyitásfogadást is. Ballal támadok, blokkolok, bemelegítés-szerűen. Amikor visszajövök, akkor megyünk a dokihoz, és ő mondja majd meg, hogy mikor kezdhetek el pörgetni jobbal.

Baróti számára rendkívül rövid lesz a pihenő, hiszen december 29-én, csütörtökön tér haza Bonyhádra, de január 1-én már újra edzenie kell Milánóban!

Címkék: légió milánó röplabda légiós baróti

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr133502838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása