Két szettet is csak hosszabbításban tudott megnyerni a CSU Medicina női csapata, de végül hullámzó teljesítménnyel 3:1-re győzött a sereghajtó Kolozsvár otthonában a román bajnokság alapszakaszának nyolcadik fordulójában.

Az éllovas Stiinta Bacau és a spanyol bajnok Menorca legyőzése, illetve a lugosi siker után a marosvásárhelyi csapat szoros vereséget szenvedett hazai pályán az Unic Piatra Neamttól, de így is egyértelmű esélyese volt a kolozsvári kiszállásnak a sereghajtó Universitatea otthonában, amely eddig minden találkozóját elveszítette. A házigazdák azonban váratlanul kemény ellenállást tanúsítottak a szombat esti találkozón, megnyerték az első játszmát, a következő kettőben pedig csupán hosszabbításban sikerült hozniuk a marosvásárhelyieknek a szettet, azaz csak kevésen múlt, hogy az eredmény nem volt fordított. Csupán a negyedik játszmát nyerte könnyebben a vendégcsapat, valószínűleg egy lélektanilag is összeomlott ellenféllel szemben.

A marosvásárhelyi együttes szerdán (december 21.) a CSM Bukarest ellen zárja hazai pályán az évet.

Román bajnokság, nők, alapszakasz, 8. forduló
Universitatea Cluj Napoca ― CSU Medicina Marosvásárhely 1:3 (21, ―24, ―24, ―16)

(forrás: szekelyhon.ro)

Címkék: románia kolozsvár román marosvásárhely röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr443480071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása