Pazar évzárás a férfi NB I-ben: az alapszakasz 15., idei utolsó körében a Dunaferr a Kecskemétet, a Kazincbarcika pedig a Kaposvárt fogadja. Két meccs elmarad, egy csapat szabadnapos, így sajnos egy meglehetősen csonka fordulóval búcsúzik ez a viszontagságos esztendő... Előzetes!

NB I, férfiak, alapszakasz, 15. forduló

DÁGI KSE ― DEBRECENI EAC

(december 17. szombat, 16 óra)
A hazaiak a hétközi, Kazincbarcika elleni kupameccsen bizonyították, hogy akármilyen összetételben ütőképesek. Ezt minden bizonnyal a sereghajtó Debrecen ellen is igazolják majd.

Tippünk 3:0

DUNAFERR SE ― KALO-MÉH-KECSKEMÉTI SE

(december 17. szombat, 16 óra)
Nagyon fontos meccs a legjobb négy közé jutás szempontjából mindkét együttes számára! A Kaposvár lehetne a mérce, hiszen az újvárosiak és az alföldiek is a közelmúltban találkoztak a somogyiakkal, de mivel mindketten 3:0-ra kaptak ki, ebből sem lehet megállapítani, melyikük van jobb formában. A Dunaferrt azért tartjuk esélyesebbnek, mert egyrészt otthon játszik, másrészt a kecskemétieket sajnos ismét súlyos anyagi gondok gyötrik, amelyek óhatatlanul és akaratlanul is visszaköszönnek az együttes teljesítményében.

Tippünk 3:2

VEGYÉSZ RC-KAZINCBARCIKA ― FINO-KAPOSVÁR

(december 17. szombat, 17 óra 30 perc)
Nagyon várják a Kaposvárt a kazincbarcikaiak, leginkább a szurkolók, hiszen ők még élénken emlékezhetnek a régi nagy csatákra. A játékosok még túl fiatalok ahhoz, ők néhány évvel ezelőtt még csak nézők, vagy legjobb esetben labdaszedők voltak, amikor a borsodiak óriási rangadókat vívtak a somogyiakkal. Szalai Szabolcs visszatérésével erősödhet a Vegyész, de ő még nyilvánvalóan nincs olyan formában, hogy komolyan megnehezítse a veretlen listavezető dolgát. A Kaposvárnak bizonyára nehezebb dolga lesz, mint egy héttel korábban, hazai pályán a Dunaferr ellen, mert az újvárosiak elég sokat hibáztak, ezzel értékes pontokhoz segítették ellenfelüket, nem biztos, hogy ezt a kazincbarcikaiak is megteszik. A lényeg: jó nyitásfogadás és jó feladó-teljesítmény kell, a többit az ütők megoldják.

Tippünk 0:3

A Csepeli RC ― Sümegi RE mérkőzést a hazaiak kérésére elhalasztották. Hogy miért, az a fővárosi klub honlapjáról, és a szövetség versenybizottságának értesítéséből („vis maior”) sem derül ki. A hunvolley.blog úgy értesült, hogy teremprobléma, a fűtőrendszer karbantartása miatt nem biztos, hogy hétvégén meleg lesz a csarnokban.

A MAFC-BME-Mapei ― Sollight-Nyíregyházi FRK mérkőzés a szabolcsiak kizárása elmarad.

Szabadnapos:
Szolnok

Az NB II-ben ezen a hétvégén már nem rendeznek fordulót.
 

Címkék: bajnokság beharangozó röplabda nb1

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr393466448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása