Új alkalom Szófiában

 2011.12.06. 10:57

Az Európa-bajnok szerb férfiválogatott jövő tavasszal, Szófiában harcolhatja ki az olimpiai részvételt, miután nem járt sikerrel Japánban, a Világkupán. A bolgár fővárosban május 8-13. között tartják meg a kontinentális selejtezőt, amelyen Olaszország, Szerbia, Bulgária, Németország, Finnország, Spanyolország, Szlovénia és Szlovákia vetélkedik egy helyért.

A sorsolást februárban tartják, hiszen Szófiában két négyes csoportban folyik majd a csatározás. Az utolsó alkalom — ha Szófiában sem sikerül vízumot szerezni — a világselejtezőn lesz. Júniusban Japánban, Olaszországban és Németországban játszanak, a legnehezebb riválisnak pedig Olaszország vagy Bulgária és az USA vagy Kuba számíthatnak. A két utóbbi tornáról a győztes jut el az olimpiára, Japánban pedig, mivel az egyben az ázsiai kontinentális selejtező is lesz, a legsikeresebb ázsiai is kijut Londonba.

(forrás: magyarszo.com)

Címkék: szerb olimpia szerbia válogatott röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr423442254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása