Útra kelt a Sümeg és a VESC is

 2011.12.03. 13:42

A női NB I alapszakaszának 13. fordulójában a Veszprémi Egyetem SC a Miskolc otthonában lép pályára, míg a férfiaknál Sümegi RE a Dág vendége lesz. A papírforma a hazaiak győzelmét sejteti, mindkét meccset szombaton játsszák.

A VESC együttese nagyon elfáradt a múlt héten, hiszen hét nap alatt négy mérkőzést kellett játszania. Az Újpest elleni bravúros idegenbeli győzelem után azonban nem sok babér termett Katona Péter edző játékosai számára, előbb a Vasastól, majd a Gödöllőtől és a Békéscsabától is 3:0-s vereséget szenvedtek.

— Sokat kivett belőlünk az UTE elleni bravúr, majd a rákövetkező három meccs. A sorsolás szeszélye pedig újabb nehéz rivális sodort az utunkba, ezúttal Miskolcra utazunk, ahol bravúr kellene a sikerhez. Sajnos Tobak Eszter egész héten nem edzett, remélem, vállalni tudja a játékot — összegzett Katona Péter, a VESC edzője.

A Sümeg férfi röplabdázói eddig mindössze két győzelmet szereztek az élvonalban, és ezúttal sem számíthatnak sok jóra a mostanában remek formát mutató Dág otthonában.

— Nehéz a sorsolásunk, hiszen az utóbbi hetekben a bajnokság topcsapataival kellett mérkőznünk — fejtegette Fehér Tibor, edző. — A Dág otthonában alaposan fel kell kötnünk azt a bizonyos alsóneműt. Úgy gondolom, inkább a folytatásban lehet több reményünk arra, hogy győzelmeknek örüljünk.

(forrás: Veszprém megyei Napló)

Címkék: bajnokság veszprém röplabda nb1 sümeg vesc

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr53433893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása