Vasárnap 17 órától Sümegen lép pályára a Vegyész RC-Kazincbarcika a férfi NB I alapszakaszának 12. fordulójában. Szeptember közepén éppen a dunántúliak ellen kezdte a bajnokságot a borsodi gárda, amely akkor 3:0-ra nyert.

— A nyáron nagy elánnal vetették magukat a munkába a sümegiek, lelkesek voltak, ez mutatkozott meg nálunk — mondta Dudás András, a Vegyész edzője. — Az utóbbi időszakban azonban úgy látom, hogy ez a lendület egy picikét alább hagyott. A termük viszonylag kicsi, elég rossz borítással, vagyis nem a legideállisabbak az állapotok. De mindig jó hangulatban szoktak zajlani a meccsek, és ez azért lényeges! Van egy-két emberük, aki szereti a röplabdát, és küzdenek. A sümegiek igyekeztek felszívni magukat a Kaposvár és a Kecskemét ellen is. A mi garnitúránk azonban lényegesen jobb, s amikor játszunk, amikor van kedv, akkor van eredmény is, úgy, mint Szolnokon.

(forrás: Borsod Online)

Címkék: bajnokság röplabda nb1 kazincbarcika sümeg vegyész

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr983412353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joker01 2011.11.27. 12:30:36

Azért várjuk csak ki a végét. Nem olyan szar az a terem.
süti beállítások módosítása