Szegény embert az ág is húzza — tartja a mondás, amely a Csepel együttesére ezúttal igaznak bizonyult, hiszen nem elég, hogy a használhatatlan csarnok miatt fel kellett cserélni a pályaválasztói jogot, illetve el kellett halasztani a soron következő két hazai összecsapást, még két versenyzői igazolás is eltűnt a meccs előtt, így a fővárosiaknak egy teljesen felforgatott összeállításban kellett pályára lépniük a Dág otthonában, három juniorjátékossal a kezdőcsapatban.

Ennek sem kellett volna akkora gondnak lennie, de a játszmák elején rendre olyan előnyt adtak a hazaiaknak a fővárosiak, hogy tulajdonképpen már az első technikai időnél eldőltek a dolgok. Onnantól minden erejüket a hátrány csökkentése emésztette fel. Az első szett 0:5-tel indult, mert a Csepel képtelen volt elforogni az első állásból, majd 3:8, és később 10:16 állt az eredményjelzőn. A hajrában aztán 14:20-ról feljöttek 20:22-re, és 22:24-nél a Dágnak kellett időt kérnie, de a végjátékban a látogatóknak már nem maradt erejük arra, hogy egyenlítsenek.

A második szett hasonló forgatókönyvvel indult, egy darabig ugyan még tartották a lépést a csepeliek, de 7:13-nál már időt kellett kérniük, hogy rendezni próbálják a sorokat. Ez nemigen sikerült. Nagyon sok volt az egyéni hiba, sok a sor rossz fogadás, pontatlanok és erőtlenek a támadások, illetve a sáncok hiánya is rányomta a bélyegét a csapat teljesítményére, és 11:19-nél már az újabb időkérés sem segített (2:0).

A harmadik szettre teljesen összeomlott minden a csepeliek oldalán, a csapat tagjai hitüket veszítve kóvályogtak csak a pályán, így nem is lehetett más a vége, mint nagyon sima vereség. A jövő hétvégi, MAFC elleni mérkőzés el lett halasztva február 10-re, míg a Szolnok elleni kupavisszavágót is egy héttel későbbre szeretnék tenni a fővárosiak, ugyanis az ígéretek szerint addigra már elindul a fűtés a teremben!

NB I, férfiak, alapszakasz, 11. forduló

Dági KSE — Csepeli RC 3:0 (22, 15, 9)

Dág, 50 néző. Játékvezetők: Szél, Vári
Dág: Oszuska G., Pollák, Locker, Oszuska II Z., Jánossy, Szauter. Csere: Zirigh (liberó), Horváth G., Bársony, Balázs B. Edző: Oszuska I Zoltán, Szauter Ferenc
Csepel: Pajor, Buzás, Kunert, Rigó, Sow, Daróczi. Csere: Fogl (liberó), Nagy. Edző: Tamás Zoltán

Sümegi RE — Dunaferr SE 0:3 (—7, —15, —17)

(forrás: csepelirc.hu)

Címkék: bajnokság csepel röplabda nb1 dág

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr523398310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása