November 12-én rendezték Balmazújvárosban a Bihar Megyei Határon Átnyúló Leány Regionális Gyermek Röplabda Bajnokság második fordulóját. A hatfordulós verseny első tornáját Nagyváradon játszották, majd 2012. április közepéig sorrendben Bors, Hajdúszoboszló, Stei és Debrecen ad otthont az idén indult kezdeményezésnek.

A lebonyolítás szerint minden mérkőzés két játszmáig tart, így 2:0 vagy 1:1 lehet a végeredmény. A második körben az elsőhöz hasonló eredmények születtek. A tabellát vezető két romániai együttes ismét döntetlent játszott egymással, mint ahogy a bronzéremért küzdő debreceni Eötvös DSE és a hajdúszoboszlói Dominó DSE is ismét megosztozott a pontokon. Ez utóbbi csapat az előző fordulóhoz hasonlóan ismét meglepetést okozott. Míg Nagyváradon a gyengébb játékerőt képviselő Bors csapatával szemben játszmát vesztett, addig most a találkozóig vezető Vaskohsziklás ellen sikerült bravúros szett-győzelmet aratnia. A fordulót kiválóan megrendező házigazda újvárosiak helyenként szép megmozdulásokkal vetették észre magukat, de egyelőre még nem sikerült játszmát nyerniük.

A táblázatot a második helyre csúszott Vaskohsziklás játszmavesztése miatt a Nagyvárad vezeti. Az Eötvös DSE jobb pontarányának köszönhetően áll a harmadik helyen, közvetlen utána azonos játszmaaránnyal a Dominó DSE a negyedik. Az eddig csak magyarországi csapatok ellen eredményes Bors előzi meg a tabellát záró Balmazújvárost. 

A bajnokság részletes eredményei, kiírása, fotók a Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség honlapján láthatók, ide kattintva.

Címkék: röplabda eötvös utánpótlás

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr313375528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása