A férfi NB I alapszakaszának kilencedik fordulójában a Sümegi RE otthonában lép pályára a Fino-Kaposvár. A veretlen éllovas teljes kerettel utazik a találkozóra.

Demeter György vezetőedző elmondta: Geiger András felépült bokasérüléséből, de megfájdult a dereka, így könnyített edzéseket végzett az elmúlt napokban. A tervek szerint a hétvégi találkozón már pályára léphet, így a bajnok a legerősebb összeállításában szerepelhet majd. A somogyiak három ifjúsági-válogatott játékosa, Gergye Roland, Vajda Tamás és Bozóki Bence csütörtökön tért vissza az edzőtáborból.

A kilencedik helyen álló sümegiek feladója a kaposvári nevelésű Puspán Balázs, rajta kívül még több rutinos, jelentős élvonalbeli múlttal rendelkező röplabdázó van a keretben. A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik.

Újabb kísérlet a kaposváriak honlapján
A kaposvarvolley.hu internetes portál nyitóoldalán lehetőség nyílik vasárnaptól a mérkőzés hivatalos statisztikájának nyomon követésére Zarka Péter statisztikus-másodedző jóvoltából! A meccsek minden akcióját rögzítő program segítségével mód van rá, hogy az egyéni és csapatteljesítményt adatszerűen értékeljék. Ezeket az információkat a mérkőzés után a honlapon mindenki láthatja, és most élőben is közzéteszik. Amennyiben technikai probléma adódna, úgy Zarka Péter a Facebook-on adja közre a részeredményeket.

(forrás: kaposvarvolley.hu)

Címkék: kaposvár röplabda

A bejegyzés trackback címe:

https://hunvolley.blog.hu/api/trackback/id/tr933355137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása